Back to All Events

Bachata - 4 ukers kurs


bachata_1.jpg

Nybegynner: kl. 18:00-18:55
Litt øvet/øvet:
kl. 19:00-19:55

Bachata er en romantisk pardans fra den Dominikanske Republikk. Den ligner litt på salsa i trinn, men er enklere. Musikksjangeren Bachata oppsto på begynnelsen av 1900-tallet. Bachata har blitt en populær dans over hele verden, og er en nær og hyggelig dans. Du trenger ikke egen dansepartner for å delta.

Kursavgift:
Pr. nivå:
kr. 600,-
Pakkepris begge nivå: kr. 800,-. For de som har danset en del før men vil bruke nybegynnernivå som oppfriskning.
// 25% rabatt for par*  // 50% rabatt for heltids studenter*
Inkludert i fullt semesterkort.
Instruktører:
Didiet Veliz & Anita Tennbakk

 

 *) Det er vanligvis ikke mulig å kombinere flere rabatter. Unntak: Partnere din kan få parrabatt selv om du har semesterkort.

Stundentrabatt: Ta med studentkort for registrering ved første oppmøte.

Om parrabatt: Selv om du ikke trenger egen dansepartner for å delta, oppfordrer vi alle til å prøve å få med seg en dansepartner. Vi gir derfor 25% rabatt til par som melder seg på kurset sammen. Kryss av for "Parrabatt" i skjemaet og skriv navnet på partneren din i meldingsfeltet når du melder deg på, så blir rabatten trukket fra på fakturaen. NB! Partneren din må også melde seg på, og gjøre det samme.

Earlier Event: October 26
Rueda weekend