Back to All Events

ZUMBA®


zumba_didiet2.jpg

ZUMBA® HVER MANDAG 18:30 OG ONSDAG KL. 18.00

Mandager: Dansestudioet i sentrum, Strandgata 17.
Onsdager:
Kanebogen - Stamina.
Oppstart høsten 2019: Mandag 12. august

Zumba med Didiet.
Livlig dansetrening for folk i alle aldre med normal bevegelighet, som liker å bevege seg til musikk og som har lyst til å trene. Du bestemmer selv hvor mye du vil ta i, slik at det passer både for de som vil trene skikkelig hardt, og for de som vil ta det litt mere rolig. Du trenger ingen forkunnskaper for å delta på Zumba®, det er bare å komme selv om du ikke har trent Zumba før. 2 gratis prøvetimer for de som ikke har prøvd før. Timene varer i 55 minutter.

Priser, alle Zumba-timer:

50% rabatt for studenter, pensjonister og de under 18 år. Student-/alders-/honnørbevis må fremvises første time.

SEMSTERKORT ZUMBA, 1 g pr. uke høst 2019 kr. 1400,- (kr. 280,- pr. mnd). Velg ønsket dag i skjemaet når du melder deg på (det er muligheter for litt "sjonglering" underveis etter nærmere avtale hvis du ønsker å bytte dag fra tid til annen).

SEMESTERKORT ZUMBA, 2 g pr. uke høst 2019 kr. 2400,-
. (kr. 480,- pr. mnd). Med dette semesterkortet kan du gå på 2 zumba-timer pr. uke hele sesongen fra august til desember bare du holder deg til valgt antall ganger i uken.  

KLIPPEKORT  Zumba 12 ganger: Kr. 1300,- (gyldig i 12 mnd.)

KLIPPEKORT Zumba 4 ganger: Kr. 600,-  (gyldig i 12 mnd.)

DROP IN Zumba, enkelttime: Pr. time kr. 200,-. (Mulig med kontant betaling ved oppmøte, ta med eksakt beløp, eller Vipps til Dansharstad #112078 - gå til “Kjøp og betal” i VIPPS-app´en).

FULLT SEMESTERKORT - Delta på alle timer du ønsker hele sesongen - Zumba, Yoga, Salsa, Hip Hop etc. - fra august til desember. Kr. 2950,- (590,- pr mnd.)

Klær og sko til Zumba: Lett og ledig treningstøy - man blir svett av Zumba! Treningssko for innebruk som har god støtte og helst ikke er for stive i sålen. Spesielle Zumba-klær kan bestilles HER for de som ønsker det, men det er overhodet ikke nødvendig for å være med på Zumba-timene! Det er forøvrig supre klær som anbefales hvis du ellers trenger nytt treningstøy. Og ikke så fryktelig dyrt. :)

Earlier Event: July 1
GRATIS SOMMER-ZUMBA
Later Event: August 25
ZUMBA® FOR NYKOMMERE