Back to All Events

ZUMBA® FOR NYKOMMERE

zumba_m_grafikk.jpg

Søndag 25. august kl 13:00-15:00
Kun kr. 100,- for 2 timer. 2 gratis prøvetimer på vanlig Zumba er inkludert.

Tilbud til deg som har lyst til å begynne med Zumba, men ikke har prøvd det før, eller har prøvde det før og syntes det var vanskelig. På disse to timene får du en introduksjon og en soft tilnærming til Zumba. Vi går litt mer i dybden på basic trinn, -rytmer og -bevegelser enn det vi får tid til i en vanlig Zumba-time. 2 gratis prøvetimer på vanlig Zumba er inkudert.

Hva er Zumba? Herlig dansetrening basert på latinamerikanske rytmer. For folk i alle aldre med normal bevegelighet, som liker å bevege seg til musikk og som har lyst til å trene. Du bestemmer selv hvor mye du vil ta i, slik at det passer både for de som vil trene skikkelig hardt, og for de som vil ta det mere piano. Du trenger ingen forkunnskaper for å delta på Zumba®, det er bare å komme selv om du ikke har trent Zumba før. 2 gratis prøvetimer for de som ikke har prøvd før.

PRISER, hvis du vil fortsette etter 2 introtimer og/eller prøveuker:

50% rabatt for studenter, pensjonister og de under 18 år. Student-/alders-/honnørbevis må fremvises første time.

SEMSTERKORT ZUMBA, 1 g pr. uke høst 2019 kr. 1400,- (kr. 280,- pr. mnd). Velg ønsket dag i skjemaet når du melder deg på (det er muligheter for litt "sjonglering" underveis etter nærmere avtale hvis du ønsker å bytte dag fra tid til annen).

SEMESTERKORT ZUMBA, 2 g pr. uke høst 2019 kr. 2400,-
. (kr. 480,- pr. mnd). Med dette semesterkortet kan du gå på 2 zumba-timer pr. uke hele sesongen fra august til desember bare du holder deg til valgt antall ganger i uken.  

KLIPPEKORT  Zumba 12 ganger: Kr. 1300,- (gyldig i 12 mnd.)

KLIPPEKORT Zumba 4 ganger: Kr. 600,-  (gyldig i 12 mnd.)

DROP IN Zumba: Pr. time kr. 200,-. (Mulig med kontant betaling ved oppmøte, ta med eksakt beløp, eller Vipps til Dansharstad #112078 - gå til “Kjøp og betal” i VIPPS-app´en).

FULLT SEMESTERKORT - Delta på alle timer du ønsker hele sesongen fra august til desember. Kr. 2950,- (590,- pr mnd.)

Klær og sko til Zumba: Lett og ledig treningstøy - man blir svett av Zumba! Treningssko for innebruk som har god støtte og helst ikke er for stive i sålen. Spesielle Zumba-klær kan bestilles HER for de som ønsker det, men det er overhodet ikke nødvendig for å være med på Zumba-timene! Det er forøvrig supre klær som anbefales hvis du ellers trenger nytt treningstøy. Og ikke så fryktelig dyrt. :)

Earlier Event: August 12
ZUMBA®
Later Event: September 5
YOGA