Back to All Events

LØRDAGS-ZUMBA for morgenfugler


zumba_2.jpg

ZUMBA® FOR MORGENFUGLER
Annen hver lørdag (partallsuker) kl. 10:00
(55 minutter)

Oppstart: Lørdag 7. september

Zumba med Anita.
Vi prøver oss på et nytt eksperiment som vi er veldig spente på - morgenfugl-zumba. Få en frisk start på dagen! Zumba passer for folk i alle aldre med normal bevegelighet, som liker å bevege seg til musikk og som har lyst til å trene. Du bestemmer selv hvor mye du vil ta i, slik at det passer både for de som vil trene skikkelig hardt, og for de som vil ta det mere piano. 2 gratis prøvetimer for de som ikke har prøvd før.

Priser, alle Zumba-timer:

50% rabatt for studenter, pensjonister og de under 18 år. Student-/alders-/honnørbevis må fremvises første time.

SEMSTERKORT ZUMBA, 1 g pr. uke høst 2019 kr. 1400,- (kr. 280,- pr. mnd). Velg ønsket dag i skjemaet når du melder deg på (det er muligheter for litt "sjonglering" underveis etter nærmere avtale hvis du ønsker å bytte dag fra tid til annen).

SEMESTERKORT ZUMBA, 2 g pr. uke høst 2019 kr. 2400,-
. (kr. 480,- pr. mnd). Med dette semesterkortet kan du gå på 2 zumba-timer pr. uke hele sesongen fra august til desember bare du holder deg til valgt antall ganger i uken.  

KLIPPEKORT  Zumba 12 ganger: Kr. 1300,- (gyldig i 12 mnd.)

KLIPPEKORT Zumba 4 ganger: Kr. 600,-  (gyldig i 12 mnd.)

DROP IN Zumba: Pr. time kr. 200,-. (Mulig med kontant betaling ved oppmøte, ta med eksakt beløp, eller Vipps til Dansharstad #112078 - gå til “Kjøp og betal” i VIPPS-app´en).

FULLT SEMESTERKORT - Delta på alle timer du ønsker hele sesongen fra august til desember. Kr. 2950,- (590,- pr mnd.)

Klær og sko til Zumba: Lett og ledig treningstøy - man blir svett av Zumba! Treningssko for innebruk som har god støtte og helst ikke er for stive i sålen. Spesielle Zumba-klær kan bestilles HER for de som ønsker det, men det er overhodet ikke nødvendig for å være med på Zumba-timene! Det er forøvrig supre klær som anbefales hvis du ellers trenger nytt treningstøy. Og ikke så fryktelig dyrt. :)


Earlier Event: August 25
ZUMBA® FOR NYKOMMERE
Later Event: September 10
CUBANSK SALSA - NYBEGYNNER