Back to All Events

LØRDAGS-ZUMBA


zumba_2.jpg

Vi kjører Zumba innimellom på lørdager, vi prøver å få det til ca. annenhver lørdag, men noen ganger utgår pga reiser og andre helgeaktiviteter. Datoer vil bli løpende annonsert på forhånd.

NESTE TIME 2. NOVEMBER under Actic Convention i Nordic Hall kl 11:00-12:00, se eget opplegg for påmelding, priser etc. https://www.facebook.com/events/2318318345075196/

NESTE ORDNINÆRE TIME LØRDAG 16. november kl 15:30-16.25 på vanlig sted i dansestudioet i byen, Strandgata 17.

Zumba med Anita og til tider også Didiet.
Få en sprek lørdag med en Zumba-ettermiddagsøkt! Zumba passer for folk i alle aldre med normal bevegelighet, som liker å bevege seg til musikk og som har lyst til å trene. Du bestemmer selv hvor mye du vil ta i, slik at det passer både for de som vil trene skikkelig hardt, og for de som vil ta det mere piano. Gratis prøvetime for de som ikke har prøvd før.

Priser, alle Zumba-timer:

50% rabatt for heltids studenter, pensjonister og de under 18 år. Student-/alders-/honnørbevis må fremvises første time.

SEMSTERKORT ZUMBA, 1 g pr. uke høst 2019 kr. 1400,- (kr. 280,- pr. mnd). Velg ønsket dag i skjemaet når du melder deg på (det er muligheter for litt "sjonglering" underveis etter nærmere avtale hvis du ønsker å bytte dag fra tid til annen).

SEMESTERKORT ZUMBA, 2 g pr. uke høst 2019 kr. 2400,-
. (kr. 480,- pr. mnd). Med dette semesterkortet kan du gå på 2 zumba-timer pr. uke hele sesongen fra august til desember bare du holder deg til valgt antall ganger i uken.  

KLIPPEKORT  Zumba 12 ganger: Kr. 1300,- (gyldig i 12 mnd.)

KLIPPEKORT Zumba 4 ganger: Kr. 600,-  (gyldig i 12 mnd.)

DROP IN Zumba: Pr. time kr. 200,-. (Mulig med kontant betaling ved oppmøte, ta med eksakt beløp, eller Vipps til Dansharstad #112078 - gå til “Kjøp og betal” i VIPPS-app´en).
DROP IN ENKELTTIME PÅ LØRDAGER: KR. 120,-

FULLT SEMESTERKORT - Delta på alle timer du ønsker hele sesongen fra august til desember. Kr. 2950,- (590,- pr mnd.)

FOR DE SOM ALLEREDE ER REGISTRERT MED SEMESTERKORT ELLER KLIPPEKORT:
Meld deg gjerne på til denne timen via skjemaet under, så vet vi hvor mange som kommer.

Name *
Name

Klær og sko til Zumba: Lett og ledig treningstøy - man blir svett av Zumba! Treningssko for innebruk som har god støtte og helst ikke er for stive i sålen. Spesielle Zumba-klær kan bestilles HER for de som ønsker det, men det er overhodet ikke nødvendig for å være med på Zumba-timene! Det er forøvrig supre klær som anbefales hvis du ellers trenger nytt treningstøy. Og ikke så fryktelig dyrt. :)Earlier Event: September 5
YOGA
Later Event: September 10
CUBANSK SALSA - NYBEGYNNER