Back to All Events

HIP HOP KIDS, 1.-3. KLASSE


hiphopkids.jpg

Oppstart 18 september - 12 onsdager
For barn fra 1.-3. klasse
. Kl. 18.00-18.50

Hiphop for gutter og jenter som går i 1.-3. klasse. Her lærer du å danse ekte hip hop med riktig teknikk og kule koreografier, samtidig som du - viktigst av alt - har det gøy! Gratis prøvetime første gang.

Kursavgift: kr. 1600,-
Instruktører:
Amanda og Ellinor Tennbakk Micheeff

 
promo_fb_hiphop_shv.jpg

Om instruktørene:
Amanda og Ellinor er tvillingsøstre, og har danset og turnet siden de var 2-3 år. De startet tidlig med Hip Hop, og var nordnorske mestere i Hip Hop når de var 9 år gamle. Nå er de 18, og akkurat begynt å undervise selv. De er fortsatt levende opptatt av å danse hip-hop, og ønsker å dele sine ferdigheter med barn og voksne. Vi er glade for å kunne tilby dette kurset for barn på DansMania.

DansMania drives av idrettsforeningen DansHarstad som er tilknyttet Norges Danseforbund - en særforbund under Norges Idrettsforbund.

 
Earlier Event: September 10
CUBANSK SALSA - VIDEREGÅENDE
Later Event: September 18
HIP HOP FOR VOKSNE