CUBANSK SALSA - NYBEGYNNER

salsa_nyb_høst_2019.jpg

Oppstart 10. september - 8 tirsdager
Kl. 18.00-18.55
EARLYBIRD: 10 % RABATT VED PÅMELDING FØR 1. JUNI*
(rabattkode “Earlybird” ved påmelding)

Cubansk salsa er en sosial, hyggelig og lidenskapelig pardans. På dette kurset tar vi for oss basic steg og -turer for nybegynnere. Cubansk salsa er lett å lære, så det er enkelt å komme i gang. Du trenger ikke egen dansepartner for å delta. 

Velkomsttilbud: Gratis DansManía t-skjorte til nye medlemmer.

Kursavgift: kr. 1200,- // 25% rabatt for par* ** // 50% rabatt for heltids studenter*
Instruktører:
Didiet Veliz & Anita Tennbakk

 *) Det er ikke mulig å kombinere flere rabatter

**) Selv om du ikke trenger egen dansepartner for å delta, oppfordrer vi alle til å prøve å få med seg en dansepartner. Vi gir derfor 25% rabatt til par som melder seg på kurset sammen. Kryss av for "Parrabatt" i skjemaet og skriv navnet på partneren din i meldingsfeltet når du melder deg på, så blir rabatten trukket fra på fakturaen. NB! Partneren din må også melde seg på.


Klær og sko til salsa: Vi får stadig spørsmål om hva man skal ha på seg på kurs: Klær som er behagelige å danse i - treningstøy eller vanlige klær. Det samme gjelder sko: Treningssko, tøysko, eller pensko for innebruk, og som ikke lager sorte merker på gulvet. Skoene bør ikke være for 'trege' slik at man 'sitter fast i gulvet', men heller ikke for glatte. Damer kan bruke sko med hæl på hvis de ønsker det - da bør de være stødige og gode å danse i. Det finnes spesielle salsasko á la disse med åpen tå, lukket hæl og en spesiell avstiving i sålen for de som ønsker det, men det er ikke nødvendig for å være med på kursene :)

Anita Tennbakk