ZUMBA®

salsa2019_zumba2.jpg

ZUMBA®
HVER MANDAG OG ONSDAG KL. 18.30

Mandager: Stamina i sentrum.
Onsdager:
Stamina i Kanebogen.
Vårsesong: Fra og med 2. januar til 17. juni
Høstsesong:
Fra og med 19. august til 16. desember

Zumba med Didiet.
Du trenger ingen forkunnskaper for å delta på Zumba®, det er bare å komme selv om du ikke har trent Zumba før. Det kan være litt utfordrene å henge med de første gangene, men du kommer inn i det etterhvert - Zumba® er ikke veldig vanskelig! Det gjør heller ingenting at du ikke gjør alt 'perfekt' - hovedsaken er at du er i aktivitet, danser, nyter musikken og har det gøy. Dette er en intens time og du blir skikkelig svett!

SESONGKORT ZUMBA, 1 g pr. uke: Vår 2019 kr. 1 600,-  / Høst 2019 kr. 1300,- . 50 % rabatt for heltids studenter på mandager. Velg ønsket dag i skjemaet når du melder deg på (det er muligheter for litt "sjonglering" underveis etter nærmere avtale hvis du ønsker å bytte dag fra tid til annen).

SESONGKORT ZUMBA, 2 g pr. uke:  Vår kr. 2 700,- / Høst 2019 kr. 2400,-
Med sesongkort kan du gå på alle timene du vil hele sesongen fra august til desember bare du holder deg til valgt antall ganger i uken.  

KLIPPEKORT  Zumba 12 ganger: Kr. 1300,- (gyldig i 12 mnd.) 50% rabatt for heltids studenter på mandager
KLIPPEKORT Zumba 4 ganger: Kr. 600,-  (gyldig i 12 mnd.) 50% rabatt for heltids studenter på mandager
DROP IN Zumba: Pr. time kr. 200,- (Mulig med kontant betaling ved oppmøte, ta med eksakt beløp, eller Vipps til Dansharstad #112078 - gå til “Kjøp og betal” i VIPPS-app´en)


Klær og sko til Zumba: Lett og ledig treningstøy - man blir svett av Zumba! Treningssko for innebruk som har god støtte og helst ikke er for stive i sålen. Spesielle Zumba-klær kan bestilles HER for de som ønsker det, men det er overhodet ikke nødvendig for å være med på Zumba-timene! Det er forøvrig supre klær som anbefales hvis du ellers trenger nytt treningstøy. Og ikke så fryktelig dyrt. :)

Anita Tennbakk