DansManía

For folk som bare elsker å danse!

ZUMBA® HVER MANDAG OG ONSDAG
CUBANSK SALSA - RUEDA - BACHATA - REGGAETON M.M.

DansManía dansestudio holder til i Harstad. Vi tilbyr kurs og sosiale aktiviteter innenfor sjangeren cubansk salsa og andre latinamerikanske danseformer, og hot hot ZUMBA® for de som vil ha skikkelig trening! Vi ønsker alle som liker å danse og trene velkommen til oss.

Timeplan, priser og påmelding

Har du spørsmål vedrørende de forskjellige prisalternativene eller annet er det bare å ta kontakt og spørre.


PÅMELDINGsskjema

Kontonummer for innbetaling vil bli tilsendt på e-mail med ev. rabatter trukket fra. Påmelding er bindende. Betaling før oppstart.

Velg kurs/avtaletype i nedtrekksmenyen under.
Navn *
Navn
Trekkes fra på faktura.
Bilder og video *
For å kunne opprettholde aktivitetene våre er det viktig med god og ekte markedsføring f.eks. på sosiale medier og websider. Fra tid til annen tar vi bilder og filmer fra kurs og eventer. Vi håper vi kan få lov å bruke bilde- og filmmateriell der du eventuelt fremkommer til dette. NB: Vi vil alltid prøve å unngå å bruke bilder/video der noen tar seg ufordelaktig ut, og heller ikke bruke nærbilder av enkeltpersoner uten å sjekke først. Og du kan alltid be om å få bilder/film fjernet hvis du ikke er fornøyd.
Personvern *
Opplysninger fra dette skjemaet blir lagret hos DansManía, DansHarstad og Norges Danseforbund, og er kun til internt bruk. Opplysningene blir behandlet konfidensielt og vil aldri bli gitt videre til 3. part.

Med forbehold om feil og endringer.


BETALING

Etter påmelding sender vi et kontonr. på e-mail, med beløp og evt. fratrukne rabatter. Betalingen skal være utført før oppstart. For beløp over 2500 kroner er det mulig å dele opp betalingen, i 2 eller månedlige avdrag. Ta kontakt for avtale. Bindende påmelding.

Medlemskontingent i idrettsforeningen DansHarstad kr. 100,- pr år er inkludert i prisen for kursavgifter over kr. 400,-. Gi beskjed hvis du ikke ønsker å være medlem.

 
Se nærmere beskrivelse av de forskjellige aktivitetene her.

 

TIMEPLAN:

MANDAGER
Zumba i sentrum kl. 18.30-19.25
TIRSDAGER
Cubansk salsa, dansekvelder m.m.
ONSDAGER
Zumba i Kaneboben kl. 18.30-19.25

PRISER høst 2019:

Zumba 1 g. pr uke: kr. 1400,-
Zumba 2 g. pr uke: kr. 2400,-
Zumba klippekort 12 g kr. 1300,-
Zumba klippekort 4 g kr. 600,-
Zumba drop in 1 g kr.200,-
Cubansk salsa 8 t kr. 1200,-
Temakurs før dansekveld: kr. 150,- inkl. inngang dansekveld
Dansekvelder, øvrige: kr. 50,- pr. gang

Sesongkort: kr. 3500,- / Delta på alle timer du ønsker hele sesongen. Vårsesong: januar til juni / Høstsesong: august til desember.

25% rabatt for par og 50% rabatt for heltids studenter studenter på spesifiserte tilbud. Rabattene kan ikke kombineres.